Ресторант

Ресторант и тераса на хотел Люляка с

изглед към  река Дунав

    Елегантният интериор на заведението завладяващо напомня средиземноморския дух, съчетан с характерните за региона детайли. Закритата част на ресторанта разполага с 50 места. Впечатлява с оптимални пространствени решения и с практично разпределение. Пред сградата на комплекса до самия бряг на река Дунав е разположена панорамна тераса с 150 места. Този капацитет позволява събития във всякакви формати – от камерни, делови или романтични вечери до различни видове парти и големи празници на открито. За това допринасят екзотичната природа, новаторството на мениджърския екип и нестандартните идеи за визията на комплекса. Мястото, като естествен извор на речни дарове, предполага добро предлагане на рибни гозби и деликатеси. На брега на Дунава това е не просто очаквано, а задължително и в Ресторант „Люляка” доказано знаят това. Комплекс „Люляка” предлага наистина отлична кухня. Оригинални ястия, приготвени с разбиране и усет.  Екип от млади готвачи, работи с традициите и едновременно с това експериментира с готовност да реагира на всяко кулинарно предизвикателство.
    Менюто включва средиземноморски и европейски блюда, които интересно и находчиво съчетават вкусове и аромати.. Ястия по световни рецепти и авторски специалитети, приготвени с разбиране и прецизност.
    Виртуозните готвачи на Ресторант „Люляка” няма да пропуснат възможността да представят кулинарни шедьоври на клиенти, които отправят разумни предизвикателства. Изисканост на вкуса и класика в поднасянето са неизменните елементи на това преживяване. Ето защо си струва да се изпита.  
    Акцент в листата на напитките е богатата селекция от вина на високо ценени  производители в региона, страната и в света. Винената листа е подредена предвид натрупания опит, впечатления и след обстойно проучване на предпочитанията на гостите на ресторанта. В нея са съчетани професионалните мнения на известни сомелиери, които признават модата и следват традицията.